Детски Парти Клубове- избрана селекция от парти клубове за специални мероприятия в София
ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБОВЕ
За нашите малки приятели и роднини, за нашите обичани деца, ... за нас самите - потърсете най-подходящото място за отпразнуване на важни събития: рожденни дни, семейни празници, прощапулник, кръщенета и т.н.

Популярните детски клубове и парти центрове в София са тук. Повече информация и мнения на клиенти намерите на
Заведения: детски клубове
ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ДЕЦА
Много заведения в София не са подходящи за малки деца. Специализираните за това места са добре оборудвани и подходящо декорирани. Освен безопасност за нашите деца, те осигуряват детегледачки, аниматори, всякакви чудни играчки и вкусотии от кухнята. Нашите деца могат да се забавляват наволя, докато родителите са наблизо, но отделяйки време за себе си.

Детските клубове са удобни и практични за детски мероприятия и остават незабравими спомени, както у нас, така и в съзнанието на малките същества.
Детски клуб ДЖИДЖО
Адрес: Оборище, ул. Русалка 8 (ъгъла с ул. Джовани Горини) София Bulgaria

Работно време: 08.30 - 20.00
Телефон: 0888617941

Различният детски клуб Детски център GIGIO casa bambini се помещава в къща с двор на тихата и окъпана от зеленина улица Русалка. Със своя интериор, издържан в стил easy chic, обзавеждане от IKEA, естествени материи, цветове и подреждане на детските зони, изцяло съобразени с детския свят и психология, клубът се отличава от всички стандартни детски заведения в града. Ако ви е омръзнало от "джунгли" и "лабиринти", заповядайте в стилната обстановка на Gigio casa bambini , където ще се потопите в атмосфера, максимално близка до домашния уют. Предлагаме организиране на детски рожден ден в стил "домашно парти", наложило се през последните месеци като тенденция в Европа, в следствие на икономическата криза. И още: професионална анимация и специално подготвени програми за рожденици на всякаква възраст (от 1 до 13 години); кетъринг; детско меню; вегетарианско меню; балонна украса; богат избор на детски декоративни торти; фото и видео заснемане. Предлагаме организиране на детски рожден ден във всяка точка на София: анимация, мебели под наем; кетъринг, детско меню; балонна украса; фото и видео заснемане.

Детски клуб ДЖИДЖО e детски парти клуб в София. Обектът се намира в квартал Оборище. Точният адрес на Детски клуб ДЖИДЖО е ул. Русалка 8 (ъгъла с ул. Джовани Горини). За да се свържете със заведението може да се обадите на 0888617941. Ако информацията за Детски клуб ДЖИДЖО е неточна, моля свържете се с нас на указаните в контакти телефони.

Детски парти клубове в София | Новини от zavedenia.bg | Детски клубове, оферти | Кои сме ние? | Don't Drink and Drive
Актуална информация за детските клубове и парти центрове в София. Заведенията в сайта са предоставени от Zavedenia.bg.

Този сайт се поддържа от