Детски Парти Клубове- избрана селекция от парти клубове за специални мероприятия в София
ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБОВЕ
За нашите малки приятели и роднини, за нашите обичани деца, ... за нас самите - потърсете най-подходящото място за отпразнуване на важни събития: рожденни дни, семейни празници, прощапулник, кръщенета и т.н.

Популярните детски клубове и парти центрове в София са тук. Повече информация и мнения на клиенти намерите на
Заведения: детски клубове
ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ДЕЦА
Много заведения в София не са подходящи за малки деца. Специализираните за това места са добре оборудвани и подходящо декорирани. Освен безопасност за нашите деца, те осигуряват детегледачки, аниматори, всякакви чудни играчки и вкусотии от кухнята. Нашите деца могат да се забавляват наволя, докато родителите са наблизо, но отделяйки време за себе си.

Детските клубове са удобни и практични за детски мероприятия и остават незабравими спомени, както у нас, така и в съзнанието на малките същества.
Слон Балон
Адрес: Гео Милев, ул. Венера 1Б София Bulgaria

Работно време:
Телефон: 02/870 17 67; 0878 48 20 12
http://www.slonbalon.comСлон Балон e детски парти клуб в София. Обектът се намира в квартал Гео Милев. Точният адрес на Слон Балон е ул. Венера 1Б. За да се свържете със заведението може да се обадите на 02/870 17 67; 0878 48 20 12. Ако информацията за Слон Балон е неточна, моля свържете се с нас на указаните в контакти телефони.

Детски парти клубове в София | Новини от zavedenia.bg | Детски клубове, оферти | Кои сме ние? | Don't Drink and Drive
Актуална информация за детските клубове и парти центрове в София. Заведенията в сайта са предоставени от Zavedenia.bg.

Този сайт се поддържа от